SLIM ETEN

VOEDINGSAPP

De Coach Nutrition Voedingsapp:

De meest complete voedingsapp ooit!

Heb jij een hekel aan calorieën tellen? Geeft het bedenken van gezonde menu’s je ook zo’n stress? En maak jij je zorgen of je wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Dat is dankzij de Coach Nutrition Voedingsapp verleden tijd! De app biedt alles wat je nodig hebt om je doel te bereiken én te behouden: Een handige chatfunctie, meer dan 1500 recepten en gevarieerde dagmenu’s maken afvallen slim en simpel. De app houdt tevens rekening met jouw persoonlijke voedingsvoorkeuren, allergieën en je benodigde voedingsstoffen. Zo is jouw doel binnen handbereik!
Probeer de app nu 14 dagen gratis!
coach_nutrition_voedingsapp

Samen slim en simpel afvallen met Coach Nutrition App.

Alle voordelen voor coaches op een rij:

Slimme dagmenu’s De app stelt gevarieerd dagmenu’s voor op basis van jouw Slim Plan, je energiebehoefte en de benodigde voedingsstoffen.
Op maat De app wordt op jouw voedingsvoorkeuren ingesteld. Het houdt ook rekening met allergieën, macronutriënten en bereidingstijd.
Simpel De app maakt het bereiden van gezond eten simpel. Bij elk dagmenu vind je recepten met ingrediëntenlijst en duidelijke bereidingswijze.
Gevarieerd Liever een ander dagmenu? Met één druk op de knop staat er een alternatief, of stel je je eigen favoriete maaltijden samen.
Flexibel Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan naar jouw gezinssituatie. Zo kan het hele gezin gezond mee-eten.
Slim plannen Kijk 10 dagen vooruit in je dagmenu. Kies voor welke dagen je boodschappen wilt doen en de app zet een handige boodschappenlijst voor je klaar.
1500+ gezonde recepten Zin in een specifiek gerecht? In de app vind je meer dan 1500 heerlijke Coach Nutrition recepten die passen binnen het Slim Plan.
Chatfunctie Heb je vragen of extra motivatie nodig? In de app vind je een chatfunctie waarmee je snel contact opneemt met je coach.
Probeer de app nu 14 dagen gratis!

Zelf aan de slag met de app of meer weten?

Bekijk hieronder de instructievideo.

Coach_Nutrition-onze-voedings-app-voor-consumenten
Video afspelen over Coach_Nutrition-onze-voedings-app-voor-consumenten

Probeer de App 14 dagen helemaal gratis!

De meest complete voedingsapp ooit!

Wil jij ook slim en simpel jouw doel behalen met behulp van de app?

Download de app en probeer hem nu 14 dagen gratis.