Ons verhaal

Coach Nutrition is in 2020 opgezet door
Milo de Wit en Sebas Monshouwer

Coach Nutrition is in 2020 opgezet door voormalig bewegingstherapeut en sportschool eigenaar Milo de Wit en product- en verpakkingsontwikkelaar Sebas Monshouwer.

Zowel Milo als zijn toenmalige sportschool klanten waren klaar met jojoën, ingewikkelde diëten en afslankproducten vol rommel. Milo wist met zijn sport- en voeding achtergrond dat dit veel beter kon. Vanuit die gedachte ontwikkelde hij zijn eigen sportvoeding van hoge kwaliteit. Omdat de vraag naar de producten steeds groter werd, besloot Milo samen met product- en verpakkingsontwikkelaar Sebas Coach Nutrition op te zetten.

Inmiddels wordt Coach Nutrition door het hele land verkocht en blijven Milo en Sebas in beweging om producten en nieuwe smaken van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Ook op technologisch vlak ontwikkelen ze door: met de unieke Coach Nutrition App maken ze afvallen voor iedereen nog slimmer en simpeler.

Missie & kernwaarden

“Met Coach Nutrition maken we afvallen en het leven lichter. Dit doen we door onze klanten alles aan te reiken om het afvallen slim, simpel en haalbaar te maken. Zo heeft niemand meer een excuus om niet af te kunnen vallen.”

De naam Coach Nutrition zegt precies waar wij voor staan. ‘Coach’ staat voor de samenwerking met professionele diëtisten, gewichtsconsulenten, ‘emotie-eten’ specialisten en orthomoleculaire deskundigen. ‘Nutrition; staat voor de kwalitatieve producten met hoge voedingswaarde. De “grid” met stipjes op de productverpakkingen staat voor verbinding: wij verbinden professionele coaches met mensen die samen slim en simpel af willen vallen.

Kernwaarden

SAMEN Je hoeft het niet alleen te doen. Onze professionele coaches helpen je om je afslankdoel op een verantwoordelijke en slimme manier te behalen én te behouden.
SLIM Dankzij een slim plan op maat, professionele begeleiding en voedzame producten, val je stap voor stap af. Tevens leer je een gezond eetpatroon aan. Zo behaal én behoud je je resultaten. Dat is slim afvallen.
SIMPEL Afvallen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de exclusieve Coach Nutrition app, dagmenu’s op maat, meer dan 1500 recepten, en voedzame maaltijdvervangers wordt afvallen voor iedereen haalbaar.
KWALITEIT Kwaliteit staat voorop. Om dat te realiseren verbinden we ons met de beste coaches, en blijven we innoveren. Zowel in techniek als in de ingrediënten. Ook houden we de productie van onze producten zoveel mogelijk in eigen beheer, zodat we zeker weten dat jij kwaliteit krijgt.
Sluit je als coach aan bij het Coach Nutrition netwerk! Ben jij een professionele coach en kun jij je vinden in onze werkwijze en kernwaarden? Meld je dan hier vrijblijvend aan. We kijken samen hoe de Coach Nutrition producten en programma’s geschikt zijn voor jouw cliënten. Bekijk hieronder de aangesloten coaches en neem direct vrijblijvend contact op!