COACH NUTRITION
IN 2020 OPGEZET
DOOR

MILO DE WIT

COACH NUTRITION ICON LOGO PAARS

Coach Nutrition is in 2020 opgezet door voormalig bewegingstherapeut en sportschool eigenaar Milo de Wit.

Zowel Milo als zijn toenmalige sportschool klanten waren klaar met jojoën, ingewikkelde diëten en afslankproducten vol rommel. Milo wist met zijn sport- en voeding achtergrond dat dit veel beter kon. Vanuit die gedachte ontwikkelde hij zijn eigen sportvoeding van hoge kwaliteit. Omdat de vraag naar de producten steeds groter werd, besloot Milo Coach Nutrition op te zetten.
Inmiddels wordt Coach Nutrition door het hele land verkocht en blijft Milo in beweging om producten en nieuwe smaken van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Ook op technologisch vlak ontwikkelen ze door: met de unieke Coach Nutrition App maakt hij afvallen voor iedereen nog slimmer en simpeler.

Missie & kernwaarden

“Met Coach Nutrition maken we afvallen en het leven lichter. Dit doen we door onze klanten alles aan te reiken om het afvallen slim, simpel en haalbaar te maken. Zo heeft niemand meer een excuus om niet af te kunnen vallen.”

De naam Coach Nutrition zegt precies waar wij voor staan. ‘Coach’ staat voor de samenwerking met professionele diëtisten, gewichtsconsulenten, ‘emotie-eten’ specialisten en orthomoleculaire deskundigen. ‘Nutrition; staat voor de kwalitatieve producten met hoge voedingswaarde. De “grid” met stipjes op de productverpakkingen staat voor verbinding: wij verbinden professionele coaches met mensen die samen slim en simpel af willen vallen.

Kernwaarden

 • SAMEN
  Je hoeft het niet alleen te doen. Onze professionele coaches helpen je om je afslankdoel op een verantwoordelijke en slimme manier te behalen én te behouden.
 • SLIM
  Dankzij een slim plan op maat, professionele begeleiding en voedzame producten, val je stap voor stap af. Tevens leer je een gezond eetpatroon aan. Zo behaal én behoud je je resultaten. Dat is slim afvallen.
 • MAKKELIJK
  Afvallen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de exclusieve Coach Nutrition app, dagmenu’s op maat, meer dan 1500 recepten, en voedzame maaltijdvervangers wordt afvallen voor iedereen haalbaar.
 • KWALITEIT
  Kwaliteit staat voorop. Om dat te realiseren verbinden we ons met de beste coaches, en blijven we innoveren. Zowel in techniek als in de ingrediënten. Ook houden we de productie van onze producten zoveel mogelijk in eigen beheer, zodat we zeker weten dat jij kwaliteit krijgt.