SAMEN SLIM
AFVALLEN

MET PROFESSIONELE
EN TOEGEWIJDE
COACHES

COACH NUTRITION HEEFT EEN BREED LANDELIJK NETWERK VAN PROFESSIONELE COACHES. ZO IS ER ALTIJD EEN COACH BIJ JOU IN DE BUURT OM JE TE HELPEN JE AFSLANKDOEL TE BEHALEN ÉN TE BEHOUDEN.

Om het voor jou nog gemakkelijker te maken hebben we de coach-finder ontwikkelt. Daarin kan je woonplaats of postcode invullen, en krijg je snel een overzicht van alle coaches in jouw omgeving.
Coach gevonden? Neem gerust contact met ze op, ze helpen je graag verder.

VIND DE JUISTE VOEDINGSCOACH

BIJ JOU IN DE BUURT

Vul hieronder je woonplaats of postcode in voor een overzicht van alle coaches in jouw omgeving.
Coach gevonden? Neem gerust contact met ze op, ze helpen je graag verder.

   WAAROM EEN COACH?

   • KENNIS & INZICHT
    De coach geeft inzicht in je huidige eetpatroon en leert je wat je kunt doen om je afslankdoel te behalen. Je krijgt tips en handvatten om een gezond eet  patroon aan te leren én je resultaat te behouden
   • PERSOONLIJK & OP MAAT
    Afvallen is maatwerk. Daarom gaat de coach op zoek naar wat voor jou werkt. Jij krijgt een Slim Plan op maat, waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke voedingsvoorkeuren en lifestyle.
   • STEUNTJE IN DE RUG & MOTIVATIE
    Alleen afvallen kan soms best een uitdaging zijn. Zeker als je het even niet meer ziet zitten. Om je doel te behalen helpt de coach jou met de juiste mindset en leer je omgaan met je valkuilen. haalbare manier om je afslankdoel te behalen én te behouden
   Coach Lotte Issendoorn