TOMATENSOEP

MET GAMBA’S
EN AVOCADO

SLIMME ÉN LEKKERE RECEPTEN​.
Jadis Schreuder van The Lemon Kitchen ontwikkelde voor Coach Nutrition 4 heerlijke recepten

De recepten bevatten verse en gezonde ingrediënten, met als basis de voedzame Coach Nutrition soepen en sauzen.
Vragen stel ze aan je coach.

De basis

Jadis Schreuder van The Lemon Kitchen ontwikkelde voor Coach Nutrition heerlijke recepten. Dit recept bevat verse en gezonde ingrediënten, met als basis de voedzame Coach Nutrition tomatensoep.

* Wij adviseren om tijdens de koolhydraatarme fase (900 kcal Slim Plan) de helft van de ingrediënten te gebruiken, in combinatie met een Coach Nutrition product.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 zakje Tomatensoep Coach Nutrition (250 ml water)
  • 1/4 verse avocado
  • 100 gram cherrytomaten
  • 100 gram wortel
  • 1 gele paprika
  • 1 biologische citroen
  • 1 theelepel gerookte paprikapoeder
  • 6 gare (knoflook) gamba’s

Bereiding

  • 1. Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht en grill.
  • 2. Doe de cherrytomaatjes met heel dun gesneden wortel en 1 paprika (grove stukken), 1 knoflook teen (met schil) in een ovenschaal. Knijp een halve citroen uit en leg in de ovenschaal erbij. Doe er een een paar druppeltjes olie in en hussel alles door elkaar. Rooster/grill ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven.
  • 3. Giet er 250 ml water in een soeppan en breng alvast aan de kook.
  • 4. Haal de ovenschaal uit de oven. Doe de gegrilde tomaten, wortel, paprika en gepofte knoflook teen (haal het schilletje er van af) in de pan en knijp de gestoofde citroen nogmaals uit en gooi weg.
  • 5. Marineer de knoflook gamba’s met gerookte paprikapoeder en citroenzeste.
  • 6. Gebruik de staafmixer om een gladde soep te krijgen. Doe nu het tomatensoep zakje van Coach Nutrition erbij. Roer de soep en proef even, breng op smaak met zout en peper.
  • 7. Rijg de gamba’s aan een satéstokje, bak ze indien nodig.
  • 8. Snijd nu ¼ van een avocado in kleine blokjes, druppel er wat citroensap overheen (verkleuring voorkomen en lekker voor de smaak)
  • 9. Strooi er nog wat citroenzeste overheen en een snuf grove zwarte peper.