Veelgestelde
vragen

EEN ANTWOORD
DICHTBIJ

COACH NUTRITION HELPT JE VRAGEN BEANTWOORDEN. SAMEN VINDEN WE EEN ANTWOORD OP JOUW VRAAG.

Heb je vragen over Coach Nutriton? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle VRAGEN OP EEN RIJ

Wij blijven in beweging om voor jou kwalitatieve producten met hoogwaardige ingrediënten te ontwikkelen. De producten van Coach Nutrition bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om verantwoord jouw doel te behalen. Daarnaast zijn de producten laag in calorieën, vrij van gluten en toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, of chemische kleur- en smaakstoffen. Kijk voor meer informatie over de producten en de ingrediënten op de productpagina. Hier vind je per product een beschrijving en een link naar de PDF Waarin je alle ingrediënten vind.

De kosten om af te vallen kunnen wij niet aangeven. Dit komt omdat alle trajecten maatwerk zijn, waardoor de kosten ook verschillen. Wij adviseren om vrijblijvend contact op te nemen met een coach in jouw omgeving. Zij helpen je graag om een antwoord op deze vraag te krijgen.

Ja, het is mogelijk om onze app vrijblijvend twee weken gratis te proberen. Na twee weken beslis je of je de app wilt blijven gebruiken. De app is gratis te gebruiken als je aan de slag gaat met één van onze coaches. Download hier de app. Of vind hier jouw coach.

Ben jij een professionele coach en kun jij je vinden in onze werkwijze en kernwaarden? Meld je dan hier vrijblijvend aan. We kijken samen hoe de Coach Nutrition producten en programma’s het beste bij jouw manier van coachen passen.

Nee, dat is niet mogelijk!
Uit ervaring weten we dat je jouw doelen makkelijker en sneller behaalt onder begeleiding van een professionele coach. Daarom worden onze producten alleen aangeboden via onze coaches. Wil je gebruik maken van de Coach Nutrition producten? Vind een coach bij jou in de buurt en neem vrijblijvend contact op.

Wij hebben door heel Nederland een breed netwerk van aangesloten coaches. Zo is er altijd een coach bij jou in de buurt om je te helpen je afslankdoel te behalen en te behouden. Vind hier een coach bij jou in de buurt en neem vrijblijvend contact op.

We vinden het belangrijk dat jij jouw doel behaalt én behoudt. Daarom geloven wij in een persoonlijke benadering en werken wij uitsluitend met professionele coaches. Zij maken voor jou een Slim Plan op maat en begeleiden je om op een verantwoorde manier jouw doel te behalen. Onze coaches werken met de Coach Nutrion producten en de exclusieve Coach Nutrition App. Zo wordt afslanken slimmer en simpeler.