DE APP
VOOR COACHES

De meest
complete
voedingsapp ooit!

WIL JIJ TIJD BESPAREN EN EENVOUDIG JE KLANTEN BEGELEIDEN OP VOEDINGSGEBIED? DE ONLINE COACH NUTRITION APP SOFTWARE BIEDT JE ALLE TOOLS DIE JE NODIG HEBT VOOR EEN SLIMME EN SIMPELE KLANTBEGELEIDING.

Stel met de software binnen enkele minuten een persoonlijk voedingsschema op voor je klant. De app zet dit automatisch om in dagmenu’s, en houdt daarbij rekening met o.a. de energiebehoefte en voedingsvoorkeuren van je cliënt. Tevens biedt de app een chatfunctie, een overzicht van de cliëntgegevens en hun voortgang, én meer dan 2000 recepten. Zo wordt het ondersteunen van je klanten richting hun doel nog slimmer, simpeler en leuker!

Samen slim afvallen

met de Coach Nutrition voedingsapp

 • BINNEN ENKELE MINUTEN EEN PERSOONLIJK VOEDINGSSCHEMA
  Stel via het Coach Nutrition platform binnen enkele minuten een persoonlijk voedingsschema op. De app houdt daarbij rekening met de voedingsvoorkeuren, macronutriënten, allergieën en doelstellingen van de cliënt.
 • AUTOMATISCHE DAGMENU’S
  De app zet het voedingsschema automatisch om in persoonlijke dagmenu’s. De cliënt kan in de app de dagmenu’s 10 dagen vooruit bekijken. Indien gewenst kan de cliënt zelf voor een alternatief dagmenu kiezen met zijn/haar eigen favoriete maaltijden.
 • INZICHTELIJKE COACH OMGEVING
  Krijg via de coachomgeving snel inzicht in het voedingspatroon, de statistieken en voortgang van de cliënt. Voer eenvoudig metingen en klantgegevens in, en breng indien nodig wijzigen aan in het voedingsschema van de cliënt.
 • ONLINE COACHEN VIA DE CHATFUNCTIE
  De software geeft automatisch aan welke cliënten extra coaching nodig hebben. Via de chatfunctie neem je eenvoudig contact op met je cliënt voor extra online coaching.
 • 2000+ RECEPTEN
  De app biedt meer dan 2000 slimme Coach Nutrition recepten, met ingrediëntenlijst, duidelijke bereidingswijze en boodschappenlijst. Zo wordt gezond koken voor je cliënt makkelijker en leuker.

ZELF AAN DE SLAG MET DE APP OF MEER WETEN?

Bekijk hieronder de instructievideo.

Coach Nutrition Voedingsapp voor telefoon met recepten en dagplanning 1
Video afspelen over Coach_Nutrition_Voedingsapp_voor-telefoon-met-recepten-en-dagplanning

ERVAAR ZELF DE VOORDELEN VAN DE COACH NUTRITION APP

DOWNLOAD DE APP EN PROBEER HEM NU 14 DAGEN GRATIS!​

BEREKEN JOUW BMI

BMI-calculator genereert het aantal calorieën dat uw lichaam in rust per dag verbrandt. Uw BMR met activiteitsfactor is het aantal calorieën dat uw lichaam per dag verbrandt op basis van de door u geselecteerde activiteitsfactor.