Mijn eetpatroon gereset

Door het gebruik te maken van de Coach Nutrition maaltijden, wordt mijn eetpatroon gereset. Dit is echt wat ik zelf nodig had, om straks opnieuw te kunnen bouwen aan een ander eetpatroon samen met mijn coach.

Door de maaltijden van Coach Nutrition krijg ik weer een basisritme. Ik neem deel met het 800 programma, dus met 4 maaltijden per dag, en niets anders. Focus en toewijding zijn een vereiste. Met dit 800 programma neem ik elke ochtend een Havermout ontbijt, de middag een Shake, in de avond een Soep of Maaltijd en als afsluiter in de avond een reep. Tussendoor een krachtpatser. Dit is een soort soepbeker, maar dan zonder de calorieën. Dit alles heeft mij inmiddels gebracht op een afname van meer dan 20 kilo en is prima vol te houden. Ik kijk uit naar het 2e deel van het dieet, de wederopbouw en nieuwe smaken, nieuwe kooktechnieken en nieuwe inzichten. Dit is voor iedereen mogelijk met de juiste wilskracht .

Frank Schuurman

Frank kreeg hulp van onze coach van Daniëlle van Teeffelen van Body Unique.

Ervaringen van Frank Schuurman