DE STOUTE SCHOENEN AANGETROKKEN!

Maak kennis met Marijke, Marijke is afgevallen met de producten van Coach Nutrition onder begeleiding van Coach Thera van Lijf en Balans.

‘Ik heb een tijd lang overwogen om een maagverkleining of een maagband o.i.d. te nemen. Maar ik dacht, ik wil het eerst nog een keer zelf proberen. Ik had (uiteraard) en zoals de meeste mensen met overgewicht, al meerdere dingen geprobeerd, maar nog nooit een programma met shakes/maaltijdvervangers. Ik was daar altijd erg sceptisch over.

Uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Lijf & Balans. Ik kwam met Thera in gesprek en een eerste afspraak was gemaakt. Na dit gesprek begon ik enthousiast met een van de programma’s van Coach Nutrition.

Nu, bijna 3 jaar later ben ik ontzettend veel kilo’s afgevallen, heb ik een gezond BMI, durf ik dingen te doen die ik altijd liet vanwege mijn overgewicht. Ik durfde niet in achtbanen (bang dat de beugel niet dicht kon) en ik wilde graag klimmen op een klimmuur, etc. Die dingen heb ik inmiddels weer gedaan. 

Om nog maar te zwijgen over de keuze aan kleding. Ik heb inmiddels een racefiets gekocht en ben zeer regelmatig op de fiets te vinden. Tochten van 2 uur of langer zijn mij niet meer vreemd. Ik had dat niet voor mogelijk gehouden.

Ik kan nu met recht zeggen dat ik heel veel kilo’s lichter ben en vol zelfvertrouwen ben!

Als je nog twijfelt, doe het, ik kan het je van harte aanbevelen!

Marijke kreeg hulp van Coach Thera van Lijf en Balans

Coach nutrition ervaringen verhaal van Marijke