Coach_nutrition_ervaringen_verhaal-van-Marijke

De stoute schoenen aangetrokken

Maak kennis met Marijke 👋
Marijke is afgevallen met de producten van Coach Nutrition onder begeleiding van Coach Thera van Lijf en Balans 👌

‘Ik heb een tijd lang overwogen om een maagverkleining of een maagband o.i.d. te nemen. Maar ik dacht, ik wil het eerst nog een keer zelf proberen💡. Ik had (uiteraard) en zoals de meeste mensen met overgewicht, al meerdere dingen geprobeerd, maar nog nooit een programma met shakes/maaltijdvervangers. Ik was daar altijd erg sceptisch over.🤔

Uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Lijf & Balans. Ik kwam met Thera in gesprek en een eerste afspraak was gemaakt. Na dit gesprek begon ik enthousiast met een van de programma’s van Coach Nutrition.😃

Nu, bijna 3 jaar later ben ik ontzettend veel kilo’s afgevallen, heb ik een gezond BMI, durf ik dingen te doen die ik altijd liet vanwege mijn overgewicht💯. Ik durfde niet in achtbanen (bang dat de beugel niet dicht kon)🎢 en ik wilde graag klimmen op een klimmuur, etc. Die dingen heb ik inmiddels weer gedaan. 🥳

Om nog maar te zwijgen over de keuze aan kleding 👌. Ik heb inmiddels een racefiets 🚲gekocht en ben zeer regelmatig op de fiets te vinden. Tochten van 2 uur of langer zijn mij niet meer vreemd. Ik had dat niet voor mogelijk gehouden.☺️

Ik kan nu met recht zeggen dat ik heel veel kilo’s lichter ben en vol zelfvertrouwen ben!😃

Als je nog twijfelt, doe het💯, ik kan het je van harte aanbevelen!👍’

Marijke kreeg hulp van Coach Thera van Lijf en Balans

SYMFONIESTRAAT 8, 1312 EV ALMERE
INFO@COACHNUTRITION.NL
PRIVACY STATEMENT