Over mij

Hallo, mijn naam is Linda en ik ben sinds 2004 de eigenaar van Body Perfection. Iedereen die bij ons binnen stapt help ik met het behalen van o.a. een gezonder gewicht, levensstijl en geef ik begeleiding tijdens het bewegen in de studio. Na eerst jaren als Cambridge consulent te hebben gewerkt, volgde er acht jaren waar we met de producten van Straight away werkte. En toen kwam er weer wat nieuws.
De afslankwereld staat echter niet stil, en zo komen er altijd weer nieuwe producten op de markt. Een nieuw product kwam op de markt en ik zou echter mezelf niet zijn geweest als zoiets mijn nieuwsgierigheid niet wekt! Heel wat research gedaan en daar werd ik heel enthousiast van.  Coach Nutrition, een prachtig product met een grote veelzijdigheid van programma’s waarmee je iedereen zou kunnen bedienen. Een prachtig product en helemaal van deze tijd.
Gezonde maaltijdvervangers vol met vitamines, mineralen en essentiële vetten. Veel producten zijn glutenvrij en daarbij zijn er voor vegetariërs volop opties.
Maar nog belangrijker, naar een gezond eet gedrag.

Contactgegevens

Plan een gesprek